oktober 10, 2018

Programma op maat

Op maat

Middels een organisatie scan, gevolgd door een kosten-baten tool brengen wij duurzame inzetbaarheid in kaart. Onze analyse geeft jou een duidelijk beeld van de huidige (financiële) situatie en we geven weer op welke fronten jouw organisatie winst kan behalen.

Op basis van deze 0-meting stellen wij een plan van aanpak op om de organisatie naar een duurzaam inzetbaar bedrijf te vormen, waarin vitaliteit in de bedrijfscultuur wordt geïntegreerd.

De gebieden die een grote rol spelen bij duurzame inzetbaarheid zijn:

  • Gezondheid en leefstijl
  • Scholing en opleiding
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Cultuur en leiderschap
  • Arbeidsomstandigheden

Samen bespreken we vervolgens welke hulpvragen we gaan beantwoorden. Om met een passend aanbod te komen kijken we samen naar de mogelijkheden en middelen. Denk hierbij aan het gebruik maken van een subsidie, het aanbieden van een reeks workshops, en/of individuele trajecten.

Werkwijze

Gezonder-Nederland werkt volgens enkele methoden uit het IPMA-D projectmanagement. Vanuit de 0-meting stellen wij een beleid en plan van aanpak op en ontwerpen wij een persoonlijk programma op basis van een aantal kerngebieden:

Kerngebieden Gezonder-Nederland

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de vitaliteit binnen jouw organisatie? Wil jij een duidelijk beeld wat duurzame inzetbaarheid voor je kan opleveren of vrijblijvend met ons in gesprek over vitaliteit? Maak een afspraak via onderstaand contactformulier of vraag een offerte op.

Wij kunnen ook samen met organisaties kijken naar de eventuele subsidiemogelijkheden.